Reserveer nu bij Den Artist
  • Welkom bij de Brasserie Den Artist

Parijs op het Zuid

Welkom bij de Brasserie Den Artist

De Leopold De Waelplaats…

Op de hoek van de Museumstraat bevindt zich Brasserie Den Artist, een populaire brasserie waar het altijd prettig aanschuiven is. Waar reclamejongens, horecatijgers, blitse vrouwen, artiesten, studenten, BV’s en ook buurtbewoners verpozing komen zoeken bij een etentje of een drankje.

’s Morgens kan je kiezen uit één van de drie smakelijke ontbijtversies. Brasserie Den Artist is gekend voor zijn typisch Belgische gerechten. Vispannetje op Oostendse wijze , Stoemp met worst, Vlaamse karbonades met mosterd, Balletjes in tomatensaus en Vol-au-vent spannen hier in royale porties de kroon. Seizoengebonden suggesties veranderen hier tweewekelijks.

Joël Gemeiner, chef Donald en het volledige team verwelkomen al veertien jaar een heel trouw publiek. En dat houdt echt wel van die Parijse brasseriesfeer. Of je nu binnen tussen de vele spiegels, houtwerk en vergeelde foto’s zit of op het terras in een van de luie zeteltjes, steeds heb je een heerlijk uitzicht op het komen en gaan op het hippe plein met zicht op het Museum van Schone Kunsten Antwerpen.


Welkom bij de Brasserie Den ArtistWelkom bij de Brasserie Den Artist

Info

Welkom bij de Brasserie Den Artist
Welkom bij de Brasserie Den Artist

Groepen

Voor groepen boven de 8 personen vragen wij om een keuze te maken uit een 5 tal gerechten. Zo kunnen we jullie nog optimaler bedienen.

Welkom bij de Brasserie Den Artist

Betaalwijzen

Voor de betaling accepteren wij Mastercard, Visa, Bancontact/Maestro en cash.

Welkom bij de Brasserie Den Artist

Reservaties

Reservaties op het terras zijn bij ons mogelijk.